Kunder berättar

Karolina Lassbo gick ner i vikt tillsammans med Grace Wellness.

Jag har alltid betraktat mig själv som normalviktig, varken för smal eller för tjock. Och det var nog därför som jag blev riktigt chockad när jag plockade ner vågen från vinden och vägde mig. En tid av god mat och dryck hade satt sina spår. Det var då som jag insåg att det var dags att dra i nödbromsen.

När jag gick med i Grace Wellness var jag egentligen redan igång med träningen sedan en tid tillbaka, men jag utökade och lade om träningen genom att träna utefter schemat i Viktskolan. Varje dag körde jag konditionsträning i en timme och utöver konditionen tränade jag styrketräning tre gånger per vecka. Jag började även äta strikt utefter kostschemat och testade de flesta av recepten som Helene Ahlson tagit fram. Därutöver intog jag både Xantan, Reducer och Bredspektrum Antioxidant. Jag undvek alkohol och socker, valde mejeriprodukter med låg fetthalt och skippade kolhydraterna till middagen. Det kändes tufft i början att tacka nej till både vin och efterrätter i sociala sammanhang, men jag vande mig ganska snabbt. Till slut kändes det nästan som en befrielse att slippa dricka alkohol. Att ta Xantan före maten var också till stor hjälp.

Efter relativt kort tid med Graces Wellness hade jag gått ner i vikt och minskat mina mått, bland annat mitt midjemått och över bysten. I dagsläget äter jag enligt kostschemat i veckodagarna men tillåter mig själv att äta och dricka precis vad jag vill på helgerna. Och hittills har jag faktiskt lyckats hålla mig still på min idealvikt. Jag har inte gått upp ett endaste kilo.

Karolina Lassbo

Viktblogg

Läs Karolinas blogg om sin viktnedgång


Grace partners