Kunder berättar

Johan gick ner i vikt tillsammans med Grace Wellness.

Sedan jag var liten har jag alltid hållit igång på olika sätt. I ungdomsåren höll jag på mycket med olika bollidrotter. På den tiden handlade det mest om att få i sig tillräckligt med mat för att efter en lång dag även orka med att prestera på kvällens aktiviteter.

När jag sedan blev äldre rörde jag fortfarande en del på mig. Det blev lite cykling till och från jobbet, någon löptur då och då samt en del aktiviteter på helgerna. På senare år har dock aktiviteterna minskat och livsnjutandet ökat, ofta i matens tecken. Jag tar bilen till och från arbetet och väl där har ökad stress även bidragit till en försämrad kosthållning. Jag åt sämre och sämre, samtidigt som jag stressade i mig maten.

Detta innebar att jag sakta men säkert gick upp i vikt, tills vågen stannade på 92 kg runt julen 2009. Då bestämde jag mig! Jag ville ta tag i vikten! Helene Ahlson blev min personliga tränare och därefter gick jag med i Grace Wellness viktskola. Tillsammans med Helene fick jag den knuffen jag behövde för att komma igång med träningen och Grace Wellness har hjälpt mig med kosthållning och kostillskott för att gå ner i vikt.

Jag har tillsammans med Grace Wellness lyckats nå min idealvikt. Xantan är en smart produkt och den känns både funktionsenlig och trevlig mot kroppen. Xantan fungerade jättebra med sin svällande effekt. Jag uppskattar också att det är naturliga produkter. Kombinationen med Reducer gjorde det ännu bättre och jag kände mig mycket piggare och mer på hugget inför ett extra tungt träningspass.

Skälet till att jag lyckats gå ner så pass många kilo på relativt kort tid tror jag är en kombination av att jag använt Graces produkter, ätit bättre och tränat mer än tidigare. Viktnedgången har inneburit att jag är piggare, har lättare för att röra på mig och jag orkar mycket mer än tidigare. Jag mår helt enkelt mycket bättre idag! Graces viktskola är en bra start på ett skönare liv för både kropp och själ!

Johan Stjernqvist


Grace partners