Kundvagn

Faktura

Man
Kvinna

Jag godkänner köpvillkoren

1 kr ja tack! Jag vill beställa Reducer i 20 dagar för 1 kr + frakt- och expeditionsavgifter på 78 kr. Därefter får jag varannan månad en 2 månaders förbrukning för 796 kr inkl frakt och expeditionsavgifter. Jag kan när som helst göra ett uppehåll eller avsluta abonnemanget. Erbjudandet gäller endast en gång per hushåll.

Reducer

Få de första 20 dagarnas förbrukning av bantningsmedlet Reducer för endast 1 kr

JUST NU: 20 dagar för 1:- (+78kr porto)

 • Grönt te främjar fettförbränningen och minskar aptiten
 • Ginseng gör dig pigg
 • Mullbär bidrar till en normal blodsockernivå
 • Svartpeppar bidrar till viktkontroll och att andra örter tas upp bättre av kroppen

Innehåller

 • Grönt té
 • L-karnitin
 • Mullbärsbladsextrakt
 • Björkbladsextrakt
 • Hallonketoner
 • Koreansk Ginseng
 • Svartpeppar

Läs mer »
Karolina Lassbo: "Reducer och Grace viktskola hjälpte mig till ett lättare liv." Köp Reducer idag - du får tillgång till Viktskolan utan kostnad. - Varje vecka får du träningsprogram, måltidsmenyer, kostråd och mycket mer!

Kliniska studier visar på ökad ämnesomsättning och fettförbränning

Reducer är ett kosttillskott vars ingredienser bidrar till viktkontroll. Reducer ska tas dagligen i samband med huvudmåltiderna – frukost och lunch, för en god viktkontroll. Reducer innehåller grönt teextrakt, björkblad, mullbär, koreansk ginseng och svartpepparextrakt.

För bästa effekt ska 1 kapsel av Reducer sväljas tillsammans med ett glas vatten, i samband med dagens första måltider – frukost och lunch.

Ett antal kliniska studier har också visat att kombinationen av örter från grönt te, L-karnitin, koffein och svartpeppar påverkar ämnesomsättningen och fettförbränningen positivt. Bioaktiva örtextrakt bidrar också till att reducera energiintaget och stödjer viktreduktionen genom att påverka hungerskänslorna.

Grönt te (Camelia sinesis)

Har i ett 40-tal vetenskapliga studier och publikationer visat sig främja energimetabolismen och fettförbränningen samt bidra till viktreduktion och ett normalt blodsockervärde. Grönt te bidrar även till en minska aptit vilket är viktigt i samband med att man försöker gå ner i vikt.

L-karnitin

L-karnitin är en ammoniumförening, som behövs för transport av fettsyror in i cellernas struktur och energimetabolism i citronsyra cykeln. L-karnitin tillverkas normalt av levern från främst aminosyran lysin. L-karnitin finns också i rött kött. L-karnitin bidrar till energimetabolismen av fettsyrorna i kroppen.

Mullbärsbladsextrakt

Kommer från mullbärsträdet, som växer främst i Asien. Mullbärsträdets blad har visat sig bidra till en normal blodsockernivå och ett fysiskt välbefinnande.

Björkbladsextrakt

Bidrar till normal kolesterolvärde och till rening av kroppen genom urinvägarna, levern och tarmkanalen. Björkblad bidrar även till utsöndring via njurarna.

Koreansk ginseng (Panax ginseng)

Har använts i generationer och många vetenskapliga arbeten visar på dess förmåga att motverka trötthet så att man känner sig alert och vital. Ginseng bidrar även till en normal blodsockernivå och till en normal omsättning av glukos och insulin.

Svartpeppar (Piper nigrum)

Innehåller ett ämne kallat piperin, som har visat sig bidra till att andra örters aktiva ämnen tas upp bättre av magtarmkanalen. Svartpeppar bidrar också till matsmältningen, leverns reningsprocess och till viktkontroll. Viktkontroll.

Referenser

Karolina Lassbo

Karolina gick snabbt ner i vikt och minskade mycket i omfång.


Jag har alltid betraktat mig själv som normalviktig, varken för smal eller för tjock. Och det var nog därför som jag blev riktigt chockad när jag plockade ner vågen från vinden och vägde mig. En tid av god mat och dryck hade satt sina spår. Det var då som jag insåg att det var dags att dra i nödbromsen.

När jag gick med i Grace Wellness var jag egentligen redan igång med träningen sedan en tid tillbaka, men jag utökade och lade om träningen genom att träna utefter schemat i Viktskolan. Varje dag körde jag konditionsträning i en timme och utöver konditionen tränade jag styrketräning tre gånger per vecka. Jag började även äta strikt utefter kostschemat och testade de flesta av recepten som Helene Ahlson tagit fram. Därutöver intog jag både Xantan, Reducer och Bredspektrum Antioxidant. Jag undvek alkohol och socker, valde mejeri- produkter med låg fetthalt och skippade kolhydraterna till middagen. Det kändes tufft i början att tacka nej till både vin och efterrätter i sociala sammanhang, men jag vande mig ganska snabbt. Till slut kändes det nästan som en befrielse att slippa dricka alkohol. Reducer och Grace viktskola hjälpte mig till ett lättare liv.

Efter att ha deltagit i Grace Wellness viktskola har jag minskat mina mått med flera centimeter. Bland annat midjemåttet och över bysten. I dagsläget äter jag enligt kostschemat i veckodagarna men tillåter mig själv att äta och dricka precis vad jag vill på helgerna. Och hittills har jag faktiskt lyckats hålla mig still på min idealvikt. Jag har inte gått upp ett endaste kilo.


Karolina Lassbo