Beställ Reducer
startpaket för 1 kr

Fyll i dina uppgifter nedan.

Förnamn
Efternamn
Personnummer (10 siffror)
Gatunamn
Postnummer Ort
E-post
 Ja, jag godkänner köpvillkoren

Ja tack, jag vill prova Reducer. Första 20 dagarna betalar jag 1 kr + frakt och exp.avgift på 78 kr. Därefter endast 796 kr för 2 månaders förbrukning inklusive frakt och administrationsavgifter. Jag kan när som helst göra ett uppehåll eller avsluta abonnemanget.

Gratis Viktskola!

Tillsammans med Helene Ahlson, certifierad personlig tränare och kostrådgivare, har vi tagit fram en mycket effektiv viktskola som ger dig såväl ökad viktminskning som ökat välbefinnande. Viktskolan är på 10 veckor och ingår gratis när du tecknar ditt Reducer abonnemang.

 • Träningstips
 • Kostråd
 • Shoppinglistor
 • Receptförslag

Är du beredd på en förändring i livet?

Att öka ämnesomsättningen och fettförbränningen, minska matlusten och uppnå en jämn blodsockerkurva är tre av de viktigaste metoderna för viktminskning.

Tillsammans med Grace Wellness har många kvinnor och män redan fått uppleva den positiva känslan av att bli av med de där extra kilona. När du nu väl har bestämt dig för att gå ner i vikt så ger vi dig här chansen att prova en unik lösning!

Pröva detta speciellt utvecklade bantningspiller innehållande bl a grönt te, svartpeppar och koreansk ginseng. Grönt te bidrar till fettförbränning, normalt blodsockervärde och viktnedgång, svartpeppar bidrar till viktkontroll och att de andra ingående örterna tas upp bättre av kroppen. Koreansk ginseng gör att man känner sig alert och vital.

Karolina Lassbo
"Efter min relativt korta tid tillsammans med Grace Wellness har jag gått ner i vikt och minskat mina mått. I dagsläget äter jag enligt kostschemat och har lyckats uppnå min idealvikt och behålla den."

Fråga professorn

Professor Per-Arne Öckerman är vår man när det kommer till medicinsk expertis.

Per-Arne är professor emeritus i klinisk kemi vid Lunds Akademiska Sjukhus och har publicerat över 400 vetenskapliga arbeten inom näringslära och komplementär medicin med fokus på bland annat antioxidanter, fasta, viktkontroll, vegetarisk och laktovegetarisk kost.

Han har arbetat med komplementärmedicin i många år och har också fungerat som Socialstyrelsens expert vid utarbetandet av allmänna kostrekommendationer.

På Gracewellness.se svarar professorn på dina frågor om vitaminer, mineraler och antioxidanter eller allmänt om hälsa och välbefinnande.

Professor Per-Arne Öckerman

Reducer innehåller naturliga ingredienser

Reducer innehåller grönt te, l-karnitin, mullbärsbladsextrakt, björkbladsextrakt, koreansk ginseng och svartpepparextrakt. En hel rad kliniska studier har visat att just kombinationen av dessa ingredienser, i rätt mängd, har en positiv inverkan på ämnesomsättningen och därmed fettförbränningen. De naturliga örtextrakten bidrar till en sund viktnedgång med garanterade resultat.

Med Reducer får du dessa fördelar:

 • Fettförbränning
  Grönt te främjar energimetabolismen och fettförbränningens samt bidrar till viktreduktion och reducering av kroppsfettet.
 • Minskad aptit
  Grönt te bidrar till minskad aptit.
 • Stabilt blodsocker
  Mullbär, ginseng och grönt te bidrar till normala blodsockervärden.
 • Ökad energi
  Ginseng motverkar trötthet och bidrar till att man känner sig alert och vital.

Reducer, nu med ny förbättrad formula!

Grönt te (Camelia sinesis) har i ett 40-tal vetenskapliga studier och publikationer visat sig främja energimetabolismen och fettförbränningen samt bidra till viktreduktion och ett normalt blodsockervärde. Grönt te bidrar även till en minska aptit vilket är viktigt i samband med att man försöker gå ner i vikt.

L-karnitin är en aminosyra, helt nödvändig för att fett ska kunna transporteras in i våra celler till mitokondrierna (den lilla ugnen i varje cell) och där förbrännas och utnyttjas som energi.

Mullbärsbladsextrakt kommer från mullbärsträdet, som växer främst i Asien. Mullbärsträdets blad har visat sig bidra till en normal blodsockernivå och ett fysiskt välbefinnande.

Björkbladsextrakt bidrar till normal kolesterolvärde och till rening av kroppen genom urinvägarna, levern och tarmkanalen. Björkblad bidrar även till utsöndring via njurarna.

Koreansk ginseng (Panax ginseng) ar använts i generationer och många vetenskapliga arbeten visar på dess förmåga att motverka trötthet så att man känner sig alert och vital. Ginseng bidrar även till en normal blodsockernivå och till en normal omsättning av glukos och insulin.

Svartpeppar (Piper nigrum) innehåller ett ämne kallat piperin, som har visat sig bidra till att andra örters aktiva ämnen tas upp bättre av magtarmkanalen. Svartpeppar bidrar också till matsmältningen, leverns reningsprocess och till viktkontroll. Viktkontroll.