VD har ordet

Hej,

Jag kommer från en familj där idrott var en naturlig del av uppväxten. Att vara fysiskt aktiv har därmed fallit sig naturligt för mig genom åren och det får mig alltid att må extra bra. I början av 2000-talet fick jag, genom ett möte med Professor Per-Arne Öckerman, möjligheten att involvera mig djupare i mitt stora intresse för hälsa och välmående. Professor Öckermans erfarenheter från egen forskning och arbete med patienter har visat oss att bättre kontroll av vikt och fria radikaler kan ge mycket stora hälsovinster i befolkningen. Denna kunskap tillsammans med mitt djupa intresse för hälsa är skälet till att jag grundade Grace Wellness under år 2008.

Jag vill tillsammans med Professor Öckerman sprida information om näringsriktig kost och hälsosam träning samt utveckla unika kosttillskott som kan hjälpa individer att förbättra sin hälsa. Jag äter själv varje morgon 3 stycken tabletter av den mycket kraftfulla produkten Bredspektrum Antioxidant för att hålla mig frisk och ge mig extra energi. Inför sommarsäsongen brukar jag även skärpa till kosten och då passar kosttillskottet Reducer extra bra för att hjälpa mig att gå ner några kilo i vikt.

Välkommen till Grace Wellness!


Claes Julin
claes@gracewellness.se


Grace partners