Hälsa blir allt viktigare i vårt samhälle och allt fler människor har blivit medvetna om vilka behov vi har för att må bra. Inte bara när det gäller vad stoppar i oss utan också i fråga om motion och hur man värderar och fördelar sin tid. Allt snurrar fortare och det gäller att skapa tid och förutsättningar för ett gott och hälsosamt liv.

Mer än 40 år av vetenskapliga arbeten
Professor Per-Arne Öckerman har sedan mitten av 60-talet publicerat upp emot 400 vetenskapliga arbeten och har hållit ett stort antal föredrag vid vetenskapliga kongresser och publika föredrag – huvudsakligen inom näringslära och komplementärmedicin med fokus på bland annat fasta, viktkontroll, vegetarisk och laktovegetarisk kost. Ett annat område som har legat Per-Arne varmt om hjärtat är bekämpning av fria radikaler, där han utvecklat mycket effektiva antioxidantpreparat baserat på ett brett spektrum och höga doser. Dessa har använts för ett flertal publikationer och påvisat signifikant effekt på reducering av fria radikaler hos individer och hjälpt personer till ett förbättrat allmännt välbefinnande och ökade energinivåer.

Per-Arnes stora intresse de senaste 40 åren av att hjälpa människor utanför den traditionella sjukvården sammanföll under början av 2000-talet med Grace Wellness huvudägare och vd Claes Julins intresse och engagemang inom hälsosektorn. Tillsammans kunde de se behov som inte tillfredsställdes av hälsokostbranschen. Professor Öckerman, som också varit Socialstyrelsens expert vid utarbetandet av allmänna kostrekommendationer, har ovärderliga kunskaper och erfarenheter när det kommer till att utveckla hälsokostprodukter, men också kunskaper om hur man bäst kombinerar dem för att nå effekt. Dessa kunskaper, tillsammans med tankar om paketering och hur du som kund skulle kunna få smidig tillgång till produkterna, formade en lösning där du som kund sätts i centrum. Vår lösning och erbjudande vilar på tre viktiga hörnstenar:

Produkter och hälsopaket för maximal effekt
Utvecklingsarbete är en ständig process och genom vårt samarbete med Professor Öckerman ser vi till att hela tiden ligga i framkanten av den senaste forskningen. Vi gör det enkelt för dig att hitta rätt kosttillskott för att täcka dina behov.

En av våra andra idéer är att skräddarsy färdiga hälsopaket som ger dig precis den effekt du vill ha. Flera kosttillskott i kombination kan nämligen, om de kombineras rätt, höja effekten avsevärt. Tillsammans med vår medicinska expert, professor Per-Arne Öckerman, tar vi fram högkvalitativa kosttillskott som i kombination blir mycket effektiva. Vi kallar den lilla ”turbon” för Multiple Effect Accelerator. Först ut av våra hälsopaket är Viktkontroll. Fler är förstås under utveckling!

Prisvärda abonnemang för full effekt och lättillgänglighet
En annan hörnsten i vår filosofi är att du ska uppnå full effekt av våra produkter och samtidigt spara tid. Därför säljer vi våra produkter och paket i abonnemangsform och levererar dem alltid direkt till din brevlåda. Vi rekommenderar att du tar produkterna under minst 3-4 månader för att uppnå full effekt och genom abonnemangsformen slipper du oroa dig för att någonting tar slut. Varje månad får du en månadsförbrukning direkt i brevlådan. Snabbt och enkelt!

Mervärden för att boosta effekten ytterligare
Vår tredje idé, för att du ska få ut mesta möjliga av våra produkter, är att ge dig ytterligare verktyg för att lyckas med dina mål. Exempelvis kopplar vi en viktskola till våra viktkontrollsprodukter och paket. Väljer du att hänga med på den får du garanterat ett ännu bättre resultat!

Välkommen till Grace Wellness!


Grace partners