Köptrygghet

Du ska känna dig trygg när du handlar hos Grace därför följer vi branschens standard och ser till att du är nöjd i alla led.

Trygg e-handel

Certifieringen Trygg e-handels syfte är att hjälpa dig som konsument välja rätt e-handelsföretag när du handlar så att du kan känna dig trygg och säker även efter du tryckt på “köp”. När du handlar från ett företag som har certifieringen Trygg e-handel så innebär det att företaget genom ett avtal förbundit sig att följa en rad krav. Endast stabila och seriösa e-handels företag har rätten att bära certifieringen Trygg e-handel. Läs mer om Trygg e-handel här.

Personuppgifter behandlas konfidentiellt

Vi följer alltid de föreskrifter som framgår av Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) och som kund hos oss godkänner du detta i samband med köp.

Enkel och säker betalning

Du behöver inte betala i förskott eller lämna ut ditt kontonummer när du beställer hos oss. Vi sänder faktura med din leverans och du har 14 dagar på dig att betala i lugn och ro.

Abonnemang

För att du ska få full effekt av dina kosttillskott och dess goda effekter är det viktigt att du dagligen tillför kroppen en jämn dos. Därför är våra abonnemang uppbyggda så att du aldrig ska behöva vara utan kapslar eller tabletter. Produkterna på abonnemang får du direkt i brevlådan – inget köande på posten eller i affärer. Alla våra abonnemang är utan bindningstid och du kan när som helst avsluta eller pausa ditt abonnemang.

Ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) har du som kund rätt att ångra ditt ingångna abonnemangsavtal inom 14 dagar, från det datum varorna har levererats. Ångerrätten gäller därför endast på ditt välkomstpaket och inte på de löpande försändelserna i abonnemanget.


Grace partners