Resultat och hur jag har gjort

Jag är väldigt glad över att jag nu har avverkat mina tio veckor med Grace Wellness. Jag är även väldigt glad över att jag lyckades följa kost- och träningsschemat så pass bra. Mitt resultat innebär att jag har gått ner totalt 8 kg, fått mer muskler och en mer välsvarvad kropp. Mina mått har ändrats en hel del. Jag har t.ex. minskat 7 cm i midjan och 6 cm över bysten. Över höfterna har 8 cm försvunnit. Mitt enda undantag på dessa tio veckor var midsommarhelgen, då åt jag allt som serverades. Men annars har jag strikt följt det upplägg som Helene Ahlson har tagit fram. Så här har jag ätit och tränat.

06.45 Frukost innan morgonträning:
En kapsel Reducer fettförbränning.
En kopp kaffe eller te.
I dl naturell lättfil/lättyoghurt med kanel.

07.30 Träning:
Morgoncardio 60 min.

09.00 Frukost efter morgonträning:
En kapsel Reducer fettförbränning.
En tablett Bredspektrum antioxidant.
2 dl naturell lättfil/lättyoghurt med kanel och 0,5 dl egengjord müsli.
En kopp te eller kaffe.

10.30 Mellanmål nr 1:
En halv burk minikeso.
En halv dl osötade bär (jordgubbar, hallon, blåbär eller björnbär).

12.00 Lunch:
Reducer fettförbränning, fyra kapslar Xantan non appetit och Bredspektrum antioxidant.
Fisk, skaldjur, quorn eller ägg motsvarande storleken av en hel hand.
Långsamma kolhydrater i form av fullkornsbulgur, råris, fullkornsris, quinoa, kokt potatis motsvarande storleken av en knuten hand.
Halva tallriken grönsaker.

15.00 Mellanmål nr 2:
En halv burk minikeso.
Tio naturella, osaltade och orostade nötter (valnötter, mandlar eller hasselnötter).
Alternativ: En halv avocado med minikeso.

18.00 Middag:
Reducer Fettförbränning, fyra kapslar Xantan non appetit och Bredspektrum antioxidant.
Som lunch fast utan de långsamma kolhydraterna och mer grönt istället.

21.00 Mellanmål nr 3:
Samma som mellanmål nr 1.

Borttaget helt ur kosten: Alkohol, frukt, bröd, fett i form av t.ex. ost, sås och chips, rent socker inbegripet alla former av bakverk, glass, godis, tårta, ketchup, messmör och allt annat som innehåller socker.

Övrig träning förutom morgoncardion:
Styrketräning enligt övningarna på Grace Wellness, två gånger per vecka.
Styrketräning med PT en gång per vecka.

Morgonens cardioträning har jag var tredje eller varannan dag bytt ut mot 20-40 minuter löpning eller lätt jogging. Om jag t.ex. kört 20 min löpning så har jag därefter kört 40 min cardio för att få ihop en hel timme konditionsträning.

Sammanlagt har jag alltså kört tio träningspass per vecka, uppdelat på ett cardio/löppass om en timme alla dagar i veckan, plus tre styrkepass per vecka.