Tolv dagar kvar

08ICAolsson
Om tolv dagar kommer jag att stå precis här, och gräva bland lösgodiset på ICA Olsson i Älvdalen. Efter tio veckors disciplinerad kost och träning måste jag få en (liten) godispåse i belöning. Slutet är nära nu, jag räknar ner. Men det gäller att inte tappa allt sen när tiden med Grace Wellness är över. Jag måste göra ett nytt schema då, med nya regler för att inte störta mot katastrof.

08ICAolsson2
När jag var liten tog jag mina grindslantar och vred runt dem i dessa automater.
Jag tror nästan att det är samma automater nu som då, men tuggummina hade inte så där häftiga namn. Såna här bollar var hett eftertraktade, det byttes färger och förhandlades på hög nivå. Nu för tiden är jag dock inte speciellt sugen på att tugga kemikalier och färgämnen i form av ett gummi som jag inte har en aning om vad det egentligen är tillverkat av.