Slutspurt med Grace Wellness

Detta är min sista vecka med kost- och träningsschema från Grace Wellness. Jag inledde den sista veckan storstilat i morse, genom att ställa mig på vågen och upptäcka att jag lossat 2,5 kg sen förra måndagen. Vilket slutspurtsrekord! Jag har aldrig tidigare gått ner så mycket från en vecka till en annan. Eftersom jag väger mig både måndag och torsdag visste jag i och för sig att jag gått ner ett kilo från måndag till torsdag, från 59 kg till 58 kg, och jag hoppades i morse att jag skulle ha gått ner åtminstone ett halvt kilo till. Men att det var mer än så, det kom verkligen som en överraskning. Antagligen beror den senaste veckans stora viktnedgång på att jag har ökat antalet långa löppass och kört dem varannan dag istället för var tredje som förut. Idag väger jag 56,5 kg. För nio veckor sedan vägde jag 65 kg.

08fäbodsmat
Det går utmärkt att äta efter kostschemat även i fäboden. Här är en middag i form av quorn, sallad, gurka, tomat och jordgubbar, kryddat med salt och peppar. Det är endast till lunch jag äter kolhydrater, aldrig till middag eller mellanmål.

08fäbodsmat2
Frukost i fäboden. Efter 60 min morgoncardio äter jag lättfil som jag kryddat rikligt med kanel, egengjord müsli och jordgubbar. Müslin består i detta fall av fullkornsgryn, solroskärnor, hasselnötter och torkade tranbär. Kanel är fettförbrännande, precis som chili och andra starka kryddor.