Betalning och leverans

Dina Beställningar

Leverans
Du har din leverans inom cirka 1-2 veckor från beställningsdatum. Försändelsen levereras normalt sett direkt hem i din brevlåda. Om paketet mot förmodan är för stort får du en talong i brevlådan och hämtar paketet på närmaste utlämningsställe.

Borttappad faktura
Om du förlorat din faktura går det alltid att mejla till info@gracewellness.se för att få reda på summa, bank-/plusgiro och ocr-nummer.

Det skickas ut en bekräftelse via e-post eller brev inom rimlig tid med köpvillkor från köptillfället.

Betalning och köpvillkor

Ändring av abonnemang
Du kan göra ändringar i dina abonnemang genom att logga in på Mina sidor. Genom att använda ditt användarnamn och lösenord, som skickats ut per e-mail vid beställningen, kan du aktivera, pausa eller säga upp ditt abonnemang.

Kreditkontroll
Vi förbehåller oss rätten till sedvanlig kreditkontroll vid köp mot faktura.

GDPR

Scandinavian Good Business följer de regler som framgår av Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation). Vi kan dela med oss av information till andra företag som behandlar data å våra vägnar för att vi ska kunna utföra våra tjänster. Exempel på sådana tjänster är analys och distribution eller andra tjänster som krävs för att vi ska kunna upprätthålla och tillämpa våra användarvillkor och leveransvillkor.

Läs mer i våra fullständiga villkor


Grace partners